REFERANSER:

Vi har samlet en del
uttalelser fra brukere
rundt i landet. For ikke å
være i strid med loven
om personvern, har vi
sendt disse personene
et rundskriv og spurt om
tillatelse til bruk av dem
som referanser. Her er
noen av svarene.


Last ned skriv om erfaringer fra flere brukere:  

 
Skriv gjerne ut disse to sidene og studér de i ro og mak. Ønsker du telefonnummer til noen av personene, klikk her og få kontakt med meg.

Uttalelser hentet fra produktbrosjyren:
 

FAGFOLK:

 • Kiropraktor Per Straumsheim, Gjøvik. Tlf: 61 17 18 79
  Mikke's TRIGGERPUNKT-BEHANDLER er en enkel innretning som kan være et nyttig og ufarlig hjelpemiddel til egenbehandling av muskulære plager i nakke- skulderparti.
   

 • Akupunktør og fotsoneterapeut Signe Sivertsen, Sørum. Tlf: 63 82 48 15
  Jeg bruker Mikke's TRIGGERPUNKT-BEHANDLER ofte for å løse opp muskelknuter i skulder- og nakkeregionen. Jeg anbefaler oppfinnerens mesterverk på det varmeste.
   

 • Fysioterapeut Tom Skjønnhaug, Tlf: 900 50 678
  Vi anbefaler våre pasienter egenbehandling med Mikke's TRIGGERPUNKT-BEHANDLER.
   

 • Helene Lesund, Sykepleier og fysioterapeut, Asker. Tlf: 98 62 64 90
  Neste gang jeg kjører motorsykkel Oslo-Trondheim på vinterføre, skal  TRIGGERPUNKT-BEHANDLEREN stå på bagasjelisten.
   

 • Fysioterapeut Helge Skaug.
  Etter en demonstasjon av produktet lånte han et eksemplar for å prøve det ut og drøfte effekten av det med andre fysioterapeuter. Vurderingen av produktet var svært positiv. Etter en tid ringte han og bestilte 2 stk. TRIGGERPUNKT- BEHANDLERE til bruk på egne pasienter. Han bruker også utstyret på seg selv.

ANDRE BRUKERE:

 • Kjøttskjærer ved Gilde HedOpp, Jan Erik Bjerke,
  Biri. Tlf: 61 13 29 72
  Endelig fri for smerter i skuldre, armer og nakke. Jobber normalt takket være Mikke's TRIGGERPUNKT-BEHANDLER. Var en tid nesten avhengig av den, men er blitt så bra at jeg ikke trenger å bruke den så ofte. Jeg bruker også produktet for å fjerne smerter fra falsk isjias.

 • Ola SkoeOla Skoe, Gardbruker, 
  Vinstra. Tlf: 60 29 00 90
  Randi, som er gift med Ola skriver: Ola hadde vore plaga med ryggen eit par veker. Etter at han hadde brukt "staven" eit par dagar, vart han brått mykje betre. Han fekk tilbakefall, prøvde den att og var fort mykje betre. Ola sier det var "staven".

 • Mari Lisa Hestnes, Bankfunksjonær, trebarnsmor og BI-student,
  Trondheim. Tlf: 73 96 24 55
  Mari Lisa Hestnes Kombinasjonen av bankjobb med mye PC-bruk, studier på BI og trebarnsmor ble svært krevende. Resultatet ble "musearm" og anspente skuldre/nakke. TRIGGERPUNKT-BEHANDLER ble redningen. Etter noen uker var smertene borte og hverdagen ble igjen mye bedre. En kollega som fikk prøve den, kjøpte selv to.

 • Olav Markestad, Bedriftseier,
  Bøverbru. Tlf: 61 19 61 12 
  Olav Markestad Mikkes TRIGGERPUNKT-BEHANDLER er det enkleste og beste utstyret jeg har benyttet for å redusere mangeårige plager med ømme muskler i nakke og skuldre. Den er så enkel at jeg gjerne bruker den mens jeg ser på TV. Nå har jeg nesten ikke behov for den lenger. Jeg anbefaler den til venner.

Skriv ut info-feltet på denne siden